Brand på Blue Hors

13-03-2014 11:12

Netop som det store byggeri på Blue Hors er på vej ind i sin sidste fase, så er der udbudt brand i den ene staldlænge

I Blue Hors flotte avis, som traditionen tro udkom under hingstekåringen i Herning kan man på forsiden læse, at Esben Møller glæder sig til at se enden på byggeriet. - Der er ingen tvivl om, at når vi når april og den sidste skurvogn bliver fjernet, så hejser vi flaget, er han citeret for at sige. I dag er det tidspunkt blev rykket, for der er udbrudt brand i den ene nybyggede staldlænge.

- En af vores murere var igang med at fuge murværk, og han brugte en gasbrænder til at tørre området med. Han opdagede ikke, at ilden fik fat i tagpappet og så begyndte ilden at få fat under taget, fortæller Esben. Arbejderne opdagede pludselig røg og flammer fra taget på den sidste "finger" - den sidste af de fem staldlænger. I de fire staldlænger skal Blue Hors' konkurrenceheste opstaldes, mens den femte, den der nu er brand i, skal rumme lagerplads til hø og halm, samt bruges til standområde mv. ved større arrangementer.

- Ilden er slukket og alt er under kontrol, men vi har fået en del vandskade, så i øjeblikket har vil ikke overblik over, hvor meget der skal genopbygges. Det er altså træls, nu var vi næsten ved at være færdige, og så sker sådan noget. Heldigvis må jeg dog sige, når galt skal være, så er det godt det er en menneskelig fejl og ikke en fejl i installationerne, siger Esben Møller afslutningsvis.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen