Brande Sportsrideklub havde stor succes i Herning

26-10-2021 18:34

Annika Knudsen Lorentsen

Berider Kim Christer Andersen havde taget turen til World Cup Herning, hvor han var klar til at hjælpe fem ryttere fra sin klub, Brande Sportsrideklub, i den 1-stjernede springklasser

Copyright Ridehesten.com
Filippa Christer Andersen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange springryttere var i sidste uge til det internationale stævne i Herning og fem af dem kom fra den lille klub, Brande Sportsrideklub i det midtjyske. 

– Vi synes, at det er sjovt, at så lille en klub, kan klare det godt til et stort stævne, som det i Herning. Det skyldes i høj grad den store hjælp, som vi har fået fra vores træner, berider Kim Christer Andersen, som altid stod klar for at hjælpe på opvarmningen og med banegennemgang, fortæller Tine Krog Jensen, som var en af de ryttere, der var til start. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De fem ryttere, Tine Krog Jensen, Julie Stenmann Christesen, Sandra Thinggaard Byrgesen, Louise Høj og Kims datter Filippa Christer Andersen red i alt 10 placeringer hjem, og fire gange lykkedes det at ende i top-5. 

– Det var en fantastisk oplevelse og så er vi som klub selvfølgelig også stolte af, at vores dygtige træner, ligeledes var på banen som stildommer i Mustang Cup for ponyer om søndagen. 

Find alle resultater fra Herning HER.

Copyright Ridehesten.com
Tine Krog Jensen og Sandra Byrgesen. Foto: Privat
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen