Godt vejr og masser af starter i Brande

09-05-2022 08:36

Annika Knudsen Lorentsen

Brande Sportsrideklub har i weekenden afholdt kombineret C- og D-stævne i dressur med stor succes. I alt 286 starter har sat sine hove på dressurbanerne i Brande i løbet af weekenden

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag lagde Brande Sportsrideklub faciliteter til årets første udgave af CATAGO CUP for heste, som afholdes 6 gange i løbet af sommeren på tværs af landet, med en endelig finale på Vallensbæk Rideklub d. 2. – 4. september. Søndagen var fyldt med ponyklasser i alle niveauer, fra LD1 til PRI, hvor alle ekvipager skinnede om kap med solen.

Mathilde S.D. Sørensen med Strandager’s Piccoline. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Søndagens første klasse, en procentklasse fra LD1-LC3 havde en stor tilslutning af især ekvipager fra Brande Sportsrideklub, hvor det også var en af disse der indtog både første og anden pladsen, nemlig Mathilde S.D. Sørensen på ponyen Strandager’s Piccoline, som red sig til første pladsen med 71.944 % i en LD1 og tog anden pladsen med 71.000 % i en LC1.

Mathilde Rolver på Larsmindes Herkules. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Rytterne fra Brande fik lidt mere konkurrence i procentklasserne LA1+2 og LA3+4, hvor det blev Mathilde Rolver på Larsmindes Herkules fra Fredericia Sportsrideklub, som red sig til første pladsen med en LA1 til 73.621 % og Ingeborg Elizabeth Schou med Sha Mi’ Højgård der kom øverst på podiet i LA3+4-klassen med 70.833 % i en LA3.

Ingeborg Elizabeth Schou med Sha Mi’ Højgård. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Dagens sidste ponyklasse var en procentklasse fra LA5-PRI med 24 starter, hvor flere af starterne prøvede kræfter med henholdsvis LA5, LA6 og PRI. Vinderen af denne klasse blev Sofia Rosenkilde og Steendieks Dubai fra Højris Rideklub, som var tilmeldt en LA5 og en PRI, hvor ekvipagens bedste ridt var deres LA5 til 70.333 %. Astrid Ultang Tarp Madsen og Miss Tini SGN fra Rosenholm Rideklub red både en LA6 og en PRI, hvor PRI-ridtet rakte til en anden plads med 69.375 %, dog meget tæt forfulgt af deres andet ridt i LA6 som blev tildelt en tredje plads med 69.211 %.

blev Sofia Rosenkilde og Steendieks Dubai. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Astrid Ultang Tarp Madsen og Miss Tini SGN. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Ridehestens fotograf var til stede ved stævnet og billederne vil komme online her på ridehesten.com inden længe.