Mange tilmeldte til distriktsstævne i Brande Rideklub

02-11-2020 06:49

Kristine Bjørg Frank Bojsen

På trods af det nye forsamlingsforbud, afholdte Brande Rideklub et vellykket og corona-sikkert springstævne, med over 450 starter henover weekenden. Søndagen bød på hurtige nulrunder, og to stilspringninger

Nyheden fortsætter efter annoncen

Brande Rideklubs berider Kim Christer Andersen, var dommer i gårsdagens to stilspringsklasser. Xander Reinholt Fredslund på kat. lll ponyen Lady Gaga vandt den første stilklasse, LB2** med en hurtig nulrunde og en karakter på 8.5. 
Sofie Thomassen og kat. ll ponyen Kantje's Valentijn blev placeret som nummer to, med en stilkarakter på 8.2. Placeret som nummer tre blev Nikoline Haabendal og kat. ll ponyen Tai Shania, med en karakter på 8.1

Den anden stilspringsklasse var også en LB2**, denne gang for kat. l ponyerne. 
Med flotte kommentarer fra stildommer Kim Christer Andersen og en velfortjent stilkarakter på 8.7, red Sofia Møller Højgaard og Jovanda sig til en førsteplads. Gry Esther Stokkeland Marcussen og Wilma Mille, og Emma Brøchner Mortensen og Doris Day, delte andenpladsen med stilkarakteren 8.3.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Plads til de helt unge ryttere, men desværre ikke seniorrytterne
Som regeringen har meldt ud, er forsamlingsforbuddet sænket til 10 igen, for alle over 21 år. Dette betød for Brande Rideklub, at de blev nødsaget til at aflyse deres hesteklasser. Dog kan man glæde sig over, at ponyrytterne stadig får lov til at komme ud og øve sig. I blandt disse ryttere var Fenja Schougaard og selvom schenklerne næsten ikke når under underlaget, red den kun 7-årige rytter Fenja tre ud af fire fejlfrie runder, på hendes to kat. lll ponyer. 

Se alle resultaterne her

Ridehestens fotograf har været til stede søndag. Billederne kan ses på Ridehesten.com i starten af ugen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen