Skal din rideklub også have en intro til distanceridning?

31-08-2021 06:37

Trine Askjær-Jørgensen

DRF's distanceudvalg har netop afholdt et intro-distanceridt i Brande Rideklub, som var en succes, fortæller Marianne Olesen fra distanceudvalget. Er distanceridning måske noget for din klub? Så læs mere her

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

DRF's distanceudvalg og DRF-mentorerne har gennem det sidste år udarbejdet et nyt koncept, der skal være med til at udbrede distancesporten og få den integreret som en kerne-disciplin. 

Derfor har parterne afholdt testridt på rideskoler rundt om i landet. Disse har fået navnet: Introridt. Alle kan deltage også uden licens og klubmedlemskab. Turen rundt er på max 14 km, således at alle kan være med.

En af klubberne, der deltog i dette testridt var Brande Rideklub, hvor fem af deres egne ryttere deltog.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi havde en skøn, lærerig dag for alle parter både distancefolket og også dem på rideskolen. Både heste og ryttere fik set noget farverigt, de ikke var vant til at se, fortæller Marianne Olesen fra DRF Distance, som var med til arrangementet i Brande.

– Det var en mega god oplevelse, og klubben har også inviteret os igen, siger Marianne.

Skulle du eller din rideklub være interesseret i at høre mere om, hvordan I får arrangeret et introridt i jeres klub, så tag endelig fat i Marianne Olesen fra Distanceudvalget på maribo@hotmail.dk eller telefon: 28254904.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner