Byd velkommen til Bundgaard X Trolle Cup

18-01-2022 20:11

Annika Knudsen Lorentsen

Siden sin opstart i 1998 har den populære dressurturnering Bundgaard Byg Cup tiltrukket og uddannet et hav af talentfulde dressurryttere. Hidtil har Bundgaard Byg været ene sponsor på turneringen, men fra og med 2022 er Trolle Company medsponsor, og det har bl.a. gjort det muligt at udvide turneringen med en ekstra kvalifikation

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bundgaard Byg er blot et år fra at kunne fejre 25-års jubilæum som sponsor på turneringen, og ifølge ejer Arne Kvejborg er den nye konstellation med Trolle Company et oplagt led i fortsat at holde turneringen relevant og top of mind hos rytterne: 

– Vi har igennem mange år haft fornøjelsen af at sponsorere Bundgaard Byg Cup, og efter drøftelser med DRF og Trolle Company har vi besluttet, at det giver rigtig god mening at forny vores traditionsrige turnering ved at byde endnu en sponsor velkommen. Det gør, at vi bl.a. har fået mulighed for at tilføje en ekstra kvalifikationsrunde på Sjælland, hvilket vi synes er et stort plus, fortæller Arne.

Stolt ny sponsor
Og hos Trolle Company var man ikke et øjeblik i tvivl om, at medsponsoratet var den rette vej at gå, fortæller CEO Ulrich Trolle.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har altid set Bundgaard Byg Cup som værende en milepæl for dressurryttere på vej mod toppen, og med en mission om at inspirere ryttere til at følge deres drømme, er vi stolte af at kunne bakke yderligere op om den populære og prestigefyldte turnering, som fremover vil kendes som Bundgaard X Trolle Cup, fortæller han og fortsætter:

– Vi glæder os meget over, at der fremadrettet vil være yderligere en kvalifikation, hvor rytterne kan samle point, og vi ser frem til et godt samarbejde med Bundgaard Byg og Dansk Ride forbund.

Læs mere om turneringen og datoerne for stævnerne i 2022. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen