Husk tilmelding til DRF Elevskole Cup 2022

02-12-2021 19:00

Trine Askjær-Jørgensen

Fristen for tilmelding til DRF's Elevskole Cup 2022 er den 31. december 2021, så du skal til at skynde dig, hvis din klub skal deltage med et elevhold. Den landsdækkende turnering har til næste år finale et helt særligt sted, nemlig under VM i Herning i august

Copyright Ridehesten.com
Holdene som deltog i finalen i DRF Elevskole Cup 2021. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvad er DRF Elevskole Cup?

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere, som giver de unge ryttere en unik oplevelse og mulighed for at deltage i stævner i andre klubber med elevhold. Her skal klub og ryttere ikke tænke på at transportere elevheste til en fremmed rideklub, for det er faktisk bare rytterne selv, der skal køre til stævnet, mens den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille ponyer og heste til rådighed for de deltagende ryttere.

I 2022 finder cuppen sted fra den 10. januar til den 26. juni, og finalen løber som noget ganske særligt næste år af stablen under det store VM i Herning den 12.-14. august 2022 i Messecenter Herning. Læs mere om cuppen og finalen i 2022.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Så skal din klub deltage i cuppen med et elevhold, er det med at få meldt til. Fristen for tilmelding er nemlig den 31. december 2021.

Tilmelding skal ske på mail til elevskole@rideforbund.dk (angiv klubnavn, antal hold, kontaktperson, tlf. og e-mail). Måske vinder dit hold og bliver hædret under VM Herning 2022?

Læs mere om selve turneringen, bestemmelser, regler, programmer osv.

Copyright Ridehesten.com
Finalen fandt i år sted på Herning Rideklub - til næste år bliver finalen også i Herning, men denne gang ved messecentret under det store VM 2022. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald