Calecto V på pension

12-09-2014 13:48

Den amerikanske landsholdsrytter Tina Konyots 16 år gamle danske varmblodshingst Calecto V gik sit sidste stævne ved WEG i Normandiet

Copyright Ridehesten.com
Tina Konyot og Calecto V ved WEG i Normandiet 2014.

Tina Konyot lagde for nylig en video på Facebook, der viser hendes udsigt ud mellem Calecto V’s ører, mens de to tager en god galop på stranden i Normandiet, og den tekst hun har skrevet til videoen har den internationale presse valgt at tolke som, at den nu 16-årige mørkebrune DV-hingst e. Come Back II/Rastell (opdr. Inge Toft) har gået sidt sidste mesterskab og måske også sit sidste stævne.

- Hej alle. En fantastisk hest ved navn Calecto tog mig på mit livs rejse. Han fik alle mine lillepigedrømme til at gå i opfyldelse… Ikke flere dressurarenaer. Min ridetur efter verdensmesterskaberne.. Deauville Beach. Tak til mine sponsorer, som hjalp til at få min rejse til at ske. Jeg vil skrive meget mere, når vi kommer hjem, vores rejse er ikke ovre endnu. Hjem i næste uge, Jeg elsker dig Calecto, skrev Tina Konyot på til videoen på Facebook.

Efter ekvipagen var vendt sikkert hjem til USA skrev Tina Konyot ganske rigtigt mere på sin Facebookside: - Tak Calecto for mit livs største rejse. Tak USA! Calecto siger farvel til dressurverdenen.

Ved WEG i Kentucky 2010 var ekvipagen også på det amerikanske hold og var med til at sikre holdet en fjerdeplads. To år senere gjaldt det OL i London, hvor det blev til en sjetteplads for holdet, og nu i Normandiet blev det endnu engang til en fjerdeplads. Også i foråret var ekvipagen til start på det europæiske kontinent, hvor det blev til en 12. plads ved World Cup-finalen i Lyon.

Se videoen af Tina Konyots ridt på stranden med Calecto V på Ridehestens Facebookside HER, og se ekvipagen i aktion herunder.

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen