Campen Auktioner holder interessant landsbrugsauktion torsdag

01-03-2022 11:33

Annika Knudsen Lorentsen

Til en fysisk auktion på torsdag, har Campen Auktioner samlet en lange række interessante ting, herunder mange landsbrugsmaskiner, der kan være relevante for hestefolk. Det er muligt at byde på forhånd, men selve auktionen foregår fysisk hos Campen Auktioner i Randers, hvor man samtidig kan få en god snak om auktioner

Copyright Ridehesten.com
Der er mange maskiner og vogne der er interessante for hestefolk på auktionen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

På torsdag den 3. marts kl. 17.00 afholder Campen Auktioner en fysisk auktion over landsbrugsartikler, hvor der er mange interessante ting for hestefolk. Derudover afholdes der samtidig en auktion med konkursgenstande mm., hvor der også er ting, som hestefolket kan have glæde af. 

– Der er rigtig mange ting, som hestefolket vil kunne bruge, såsom minilæssere, traktorer og en ATV, fortæller Finn Campen, som står bag Campen Auktioner og fortsætter: 

– Auktionen starter kl. 17, men man kan møde op ca. en time før, så man kan se tingene inden auktionen starter. Det her er en mulighed for at komme og kigge og føle, og det synes jeg altid er en god idé, når man vil byde på ting på en auktion. 

Copyright Ridehesten.com
Der er mange fine maskiner til salg på auktionen. Foto: Privat

Du kan byde på forhånd
Skulle du være forhindret i at møde op på auktionsdagen, er der dog stadig mulighed for at afgive et forhåndsbud. 

– Man kan afgive forhåndsbud til og med i morgen, men selve auktionen foregår først fysisk torsdag, hvor dem der er mødt op har mulighed for at byde. 

Copyright Ridehesten.com
Finn Campen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Fakta
Om Campen Auktioner

Campen Auktioner er et af Danmarks mest alsidige auktionshuse, og de påtager sig alle former for auktioner. I hestebranchen står de bag flere interessante auktioner fra blandt andet dødsboer og lignende, ligesom de har haft auktioner over både rideheste, føl og rideudstyr. 

Finn Campen, der står bag auktionshuset, er blandt andet kendt som auktionarius ved forskellige auktioner i Dansk Varmblods-regi, hvor han ofte har været med til at svinge auktionshammeren.

Få en snak om auktioner
Campen Auktioner har speciale i at afholde auktioner med heste og ting der hører til en hestehold. Auktionshuset stod blandt andet bag auktionen over Jens Kvists heste og hestene fra Stutteri Skikkild, ligesom de blandt andet har holdt auktioner over føl og rideheste. 

– Alle kan købe og sælge på Campen Auktioner, og der er derfor på torsdag også en mulighed for at få en snak omkring auktioner. Det kan være, at man selv går med tanker omkring noget man gerne vil have på auktion, forklarer Finn, som glæder sig til at byde folk velkomne til auktion torsdag. 

Der vil under auktionen, som forventes at tage ca. 3 timer, blive serveret kaffe og andre drikkevarer. 

Auktionen foregår på Myntevej 2, 8920 Randers NV hos Campen Auktioner kl. 17.00 den 3. marts 2022.

Se mere her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen