Capacity Showjumping Center vinder 1. kval af Walber Cup

24-04-2022 21:47

Christine Krogh Frausing
Skribent

I dag var sidste dag ved landsstævnet på Riders Cup, hvilket betød at første kvalifikation af Walber Cup skulle afvikles. Det blev Capacity Showjumping Center der løb med sejren i dag, hvor hele 3 hold sluttede med 0 fejl

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Hait Ask var fejlfri og hurtigste på holdet fra Capacity Showjumping Center. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste to dage har Riders Cup været værter for et landsstævne i springning, og i dag skulle første kvalifikation af Walber Cup afvikles. 

13 hold stillede til start i dag, hvor det lykkes 3 hold at slutte med 0 fejl samlet. Det blev dog Capacity Showjumping Center der løb med sejren, da de samlet havde en tid på 209,10 sekunder. Holdet bestod i dag af Emma Ponsaing, Ulrich Gaarslev, Karoline Sloth Kjær og Benedikte Rie Truelsen.

Andenpladsen gik til Egene Rideklub, der ligeledes sluttede med 0 fejl, i tiden 212,64 sekunder. Deres hold bestod af Alma Alberte Greiffenberg, Leonora Sandberg Nielsen, Carla Sandberg Nielsen og Fredrik Fensholdt.

Tredjepladsen gik til Hestehavens Rideklub, der sluttede med 0 fejl, i tiden 220,20 sekunder. På holdet i dag var Signe Mathilde Pedersen, Sarah Wheler, Frida Munk Lassen og Line Pagh Nielsen 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder også at det foreløbigt er disse tre hold der er i front, da dette var den første kvalifikation af cuppen. 

Copyright Ridehesten.com
Isabella Zitz og Esso. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

LA2* trak flest starter

Klassen med flest starter i dag var LA2*, hvor i alt 49 ekvipager stillede til start. Her var det Isabella Zitz og Esso e. Escudo I/ Saint Cloud der trak det længste strå, og derfor kunne tage hjem med en sejr. Ekvipagen havde 0 fejl i klassen der blev afviklet som en metode A, og red i tiden 64,82 sekunder. 

Andenpladsen tog svenske Linnéa Ida Larsdotter, der red på Secret Prince. De sluttede ligeledes med 0 fejl, imens deres tid var 65,66 sekunder. Tredjepladsen tog Frida Marie Haggren i sadlen på Boy-S e. Kreator/Pilot, der sluttede med 0 fejl i tiden 66,78 sekunder.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen