Carina, Nanna og Cathrine er klar til World Cup-finalen (video)

06-04-2022 16:03

Annika Knudsen Lorentsen

Her til eftermiddag har alle World Cup-finalisterne i dressur været i dyrlægetjek med hestene inden starten går i morgen. Alle de danske heste er velinstalleret i Leipzig og sikkert gennem dyrlægetjekket. Carina Cassøe Krüth og Nanna Skodborg Merrald melder, at alle danskere er klar

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Atterupgaards Orthilia. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele tre danske ekvipager er til start ved årets World Cup-finale i Leipzig, hvor nogle af verdens allerbedste ryttere mødes for at dyste om titlen som vinder af World Cup 2022. 

De danske ekvipager er Cathrine Dufour med Vamos Amigos e. Vitalis/ Blue Hors Hotline, Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro (opdr. Stald Heiline) og Nanna Skodborg Merrald med Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/ Donnarschlag (Kristine Munch Nielsen). 

Her til eftermiddag har hestene været igennem dyrlægetjek, og alle de danske heste er sikkert igennem og klar til at træne i arenaen i aften inden World Cup-finalen for alvor starter i morgen.

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

– Jeg glæder mig selvfølgelig til at ride og jeg er så taknemmelig for at kunne være med til sådan noget som det her. Jeg håber på at ende i top-5, Danse er meget oplagt og tilpas, fortæller Carina Cassøe Krüth fra den danske lejr i Leipzig.

De danske ekvipager er oppe i mod hårde konkurrenter som tyske Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl, samt svenske Patrik Kittel, der rider den danskejede Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz II. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rytterne skal i aktion på stævnebanen for første gang i morgen aften, hvor de skal ride det korte Grand Prix-program. Klassen starter kl. 18.30 og vises på DRTV. Det hele afgøres lørdag, hvor der rides kür kl. 19.10. 

Det er ikke kun dressurrytterne der skal ride World Cup-finale, for der er både World Cup-finale i springning og voltigering på programmet ved stævnet i Leipzig.

Start- og resultatlister.

I videoen nedenfor giver Carina en hurtig rundtur på stævnepladsen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner