Caroline Knudsen: Falsterbo var en stor oplevelse

19-07-2022 10:02

Annika Knudsen Lorentsen

17-årige Caroline Knudsen var en af de danske ryttere der var til start i 5-års klasserne ved Falsterbo Horse Show, hvor hun red sig til en finaleplads. Desværre kom hun ikke til start i finalen, da hesten Diva R. blev pludseligt halt på grund af en hovbyld

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen og Diva R i Falsterbo. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge deltog flere danske ekvipager ved Falsterbo Horse Show, og en af dem var 17-årige Caroline Knudsen med Diva R e. Bøgegårdens Dicapo/ Cassini II (opdr. Johnna Rhy og Peter Olsen). Sammen leverede ekvipagen fejlfrie ridt i begge semifinaler og det betød, at de havde opnået kvalifikation til finalen. 

– Jeg blev udtaget til at ride 5-års i Falsterbo med Diva R., som er ejet af Alexander Godsk. Vi kørte til Falsterbo søndag i forrige uge, hvor hun skulle igennem dyrlægetjek. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at ride og vi var begge superklar til semifinalerne, fortæller Caroline og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi endte med to rigtig gode ture og var fejlfrie begge dage, og blev dermed kvalificeret til finalen. Da finalen først skulle gå lørdag, kørte vi hjem og kom igen fredag. Lørdag morgen inden finalen, fik vi lov at komme ind på banen og skridte, og det gik uden problemer. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen og Diva R i Falsterbo. Foto: Privat

En pludselig hovbyld
Desværre endte det med, at Caroline Knudsen og Diva R. måtte trække sig finalen, men heldigvis ikke på grund af en alvorlig omstændighed. 

– Da vi kom ned i boksen igen, var hun pludselig underlig og ville ikke støtte på højre forben. Det var med stor skuffelse, at vi måtte køre hjem igen uden at have redet finalen. Heldigvis er vi kommet frem til, at det bare er en hovbyld, så vi håber, at Diva er hurtigt klar igen, så vi kan komme ud på stævnebanerne, slutter Caroline. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen