Caroline Roffman kvæstet i rideulykke

21-11-2014 17:34

Den amerikanske WEG-landsholdsrytter Caroline Roffman er blevet kvæstet i en rideulykke den 12. november og har pådraget sår i hovedet og alvorlig blå mærker på højre side af kroppen efter fald fra en ung hest

Copyright Ridehesten.com
Caroline Roffmann - her med DV-hesten Lux Stensvang e. Lobster/Diamond (opdr. Niels Herman Schmidt) tilbage i 2011.

Ved afslutningen af e træningslektion forsøgte Roffman at give hesten en sukkerknald, men da hun lænede sig forover for at give den til godbidden, vendte hesten sig og bakkede gennem et plankeværk, hvilket fik ham til at gå i panik og vælte. Roffman blev mast mellem hesten og spejlet. Glasset knustes og Raffmans hjelm gik op.

Roffman var i stand til at berolige hesten i situationen, hvilket sandsynligvis forhindrede hendes ben i at brække. Mens såret i hovedet blødte kraftigt, mistede Caroline ikke bevidstheden. Hun blev fløjet til St. Marys Medical Center i West Palm Beach for at blive behandlet.

Flængen i hovedet krævede 20 hæfteklammer for at lukke såret. Roffman blev udskrevet fra hospitalet samme dag. Hesten fik et mindre sår over øjet samt et brud på knoglen ved øjenhulen, men heldigvis uden at have skadet synet.

Roffman skrev, at ulykken "var en påmindelse om, at arbejdet med heste er farligt, og jeg kan takke mine heldige stjerner for kun blive stødt, såret, forslået og hæftet."

Kilde: Eurodressage

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen