Dødsensfarlig klipning

20-01-2015 12:28

Det kan godt være farligt at klippe sin hest, faktisk så farligt, at man kan dø af det. Det er nemlig præcis, hvad der er sket i en tragisk ulykke for en britisk kvinde

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto af dansk redningshelikopter.

Britiske Horse and Hound skriver om en tragisk ulykke, hvor en kvinde har mistet livet i forbindelse med klipningen af en af sine heste.

Mary Hancy, 55, fra Norfolk, blev dødeligt skadet i en ulykke, der indtraf søndag den 11. januar.  

Hendes datter, Kelly, har udtalt til pressen, at hendes mor var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt: - Vi klippede heste på det tidspunkt, og det var den sidste hest, som hun har avlet. Han er kun fire år gammel, og han blev en smule bange for noget, sparkede ud og ramte hende.

Kvinden blev hentet i helikopter efter at være blevet ramt af hesten i hovedet og maven. Hendes tilstand forværredes hurtigt og hun blev fløjet til Addenbrookes Hospital i Cambridge, hvor hun desværre senere døde af sine kvæstelser.

- Hun havde dedikeret hele sit liv til heste, tilføjede hendes datter; - Hun var meget engageret i avl af hannoveranere og tysk varmblod i mange år og har hjulpet med at drive en rideskole og et stutteri med hende nære venner Howard og Valerie Rose. Hun var altid et velkendt og venligt ansigt ved de lokale springstævner.

Kilde: Horse and Hound

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner