Casper Cassøe fylder 40 i dag

08-12-2023 11:58

Trine Askjær-Jørgensen

I anledning af sin 40-års fødselsdag bliver Casper Cassøe Krüth, direktør for Dansk Varmblod, i eftermiddag fejret på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Casper Cassøe Krüth. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Direktør for Dansk Varmblod, Casper Cassøe Krüth, fylder i dag 40 år og bliver fejret fra kl. 14-16 ved en uformel reception i det store ridehus på Vilhelmsborg i forbindelse med Danish Christmas Show.

Caspers karriere i hestebranchen startede med, at han var i beriderlære, men et styrt kostede ham desværre et brud på ryggen. Det førte til et karriereskifte, hvor han fik job hos Ridehesten som fototrainee og med tiden arbejdede sig over i en stilling som sælger.

Han blev ansat hos Dansk Varmblod som administrationschef i 2010, og i 2015 overtog Dansk Varmblod driften af Vilhelmsborg, hvormed Casper af DV blev indsat som direktør for Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg. Han blev i 2018 udnævnt til direktør i Dansk Varmblod.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Casper er kendt af mange som konferencier ved gallashowet under Dansk Varmblods Hingstekåring, en begivenhed han også er primus motor på, ligesom han agerer auktionarius på alle Dansk Varmblods auktioner. Desuden kendes han også af mange som konferencier ved Blue Hors' åbent hus-arrangementer.

Under sin tid hos Ridehesten startede han sammen med sin far firmaet Danish Derby Horseshows, og hans talent for at arrangere stævner har dansk ridesport også nydt godt af ved internationale stævner i Danmark som World Cup, EM og VM.

Privat er han gift med landsholdsrytter i dressur, Carina Cassøe Krüth, og bor på en landejendom ved Mariager.

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing