Cathrine Dufour har 10-års jubilæum med Cassidy

03-06-2020 14:54

Den verdenskendte danske dressurrytter Cathrine Dufour skriver i dag på de sociale medier, at hun og Atterupgaards Cassidy har 10-årsjubilæum som ekvipage

Copyright Ridehesten.com
Den verdenskendte ekvipage ved en af deres store triumfer på dansk jord. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

28-årige Cathrine Dufour og 17-årige Atterupgaards Cassidy har været sammen i 10 år. Den røde DV-vallak e. Caprimond/ Donnerhall (opdr. Atterupgaard) var først ejet af Claus Munkedal og blev succesfuldt redet af Sanne Henningsen, som også var en fast hjælp, da hesten blev solgt og stillet til rådighed for Sabine N. Petersen, der bl.a. red UVM for 5-års i Verden og nåede at ride landsstævne på den i 2010 inden salget via Helgstrand Dressage til familien Dufour.

Cathrine Dufour fandt hurtigt sammen med Cassidy og med hjælp fra sin daværende træner Rune Willum blev ekvipagen en stor internationale succes i ungrytterkategorien med en bronze-, tre sølv og fire guldmedaljer, hvorefter de begyndte deres forberedelser til stor tur, der ligeledes resulterede i flere danmarksmesterskabstitler. Efter en vanskelig  World Cup-debut i den intense stemning i Odense gik det kun fremad, og ekvipagen blev et stort navn i international Grand Prix.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ekvipagen har sammen mange store meritter i international Grand Prix, og selvfølgelig tæller OL 2016 i Rio de Janeiro blandt de største. Sidenhen har de vundet holdsølv og dobbelt individuel bronze ved EM 2017 i Göteborg og ligeledes individuel bronze ved EM 2019 i Rotterdam, og de har vundet flere World Cup-kvalifikationer i bl.a. Herning og Göteborg. Deres topresultater er utallige.

Efter 10 succesrige år sammen Cassidy ønsker Cathrine sig endnu 10 år sammen med ham. Det, ønsker vi også, vil gå i opfyldelse. 

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Cassidy har i dag været Cathrine Dufours i 10 år. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner