Cathrine og Vamos leverede varen

07-08-2022 19:41

Med Cathrine Laudrup-Dufours ridt til 81,864% leverede hun og Vamos Amigos præcis, hvad hele dressurdanmark havde håbet på

Nyheden fortsætter efter annoncen

Først og fremmest en stor tak til publikum. I styrede den arena for vildt. Det var kæmpe, startede Cathrine Laudrup-Dufour sit interview med pressen lige efter sit ridt og tilføjede, at hun satte stor pris på, at publikum havde læst hendes Instagramopslag om, at hun har frabedt sig klapsalver, før hendes ridt var slut.

Det var mega nervepirrende, for Vamos var oppe i 12. gear i dag, men han var fantastisk og holdt sammen på sig selv. Han er stadig meget ung, men var virkelig sej. I dag lykkedes det at ride til grænsen og forblive på den rigtige side

Det var et stort pres, men det har jeg det godt med, og jeg bliver bare skarpere i min lille boble, når jeg er under pres. Mine trænere Nathalie og Kyra blev lidt stille, da engelske Lottie leverede sit topresultat, men jeg sagde ”rolig damer, det kan vi godt klare. Vi gør bare, som vi plejer", fortalte Cathrine.

Det er helt fantastisk at ride på hjemmebane, og jeg rider ikke bare for at vinde medaljer. Jeg er bare så stolt at af være på hold med tre så dygtige ryttere. Jeg tænkte på det, da vi i fredags red "familiarisation", og jeg bemærkede, at vi er fire forskellige ekvipager, men vi rider alle med en meget let kontakt, og jeg er bare rigtig stolt af holdet og af mine kollegaer. Det var faktisk et stort øjeblik at ride på banen alle fire.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af journalisterne spurgte Cathrine, hvordan det er lykkedes hende at udvikle Vamos fra lidt hektisk til nu meget mere fokuseret, hvortil Cathrine svarede:

Han har haft en fantastisk sæson og har bare forbedret sig siden Neumünster. Indendørsstævnerne har virkelog modnet ham. I Leipzig var det som at ride en bombe, men i Aachen var han cool, og der sket et kæmpe fremskridt, og han er blevet meget mere moden.

Valget mellem Bohemian og Vamos Amigos kunne have været meget svært, men efter Aachen var det bare min mavefornemmelse, at det skulle være Vamos. Det var hårdt at skulle fortælle familien Zinglersen, som er verdens bedste familie og hesteejer, som også er her for at bakke mig op, selv om jeg ikke valgte deres hest, slutter Cathrine Laudrup-Dufour sin sceance med pressen.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen