Forårsauktion: Vinetta

01-03-2019 21:09

Thomas Bach Jensen

Blandt de mange dressurtalenter på Dansk Varmblods Forårsauktion den 9. marts 2019 i MCH Messecenter Herning, finder man hele tre afkom efter hingsten Vincent Maranello, og en af dem er medaljehoppen Vinetta

Copyright Ridehesten.com
Vinetta
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bronzemedaljehoppen Vinetta er ud af Lisbeth B. Andersens markante hoppestamme, der ligger bag mange medaljehopper og kårede hingste, heriblandt vinderen af Aage Ravns vandrepokal, Cassidy, der også er uddannet til Grand Prix. Vinetta er halvsøster til den et år ældre hoppe Sorbét e. Sezuan, der også er til salg på Forårsauktionen. Sorbét har debuteret til ridestævne tidligere på denne måned, hvor hun vandt en LA1 med over 74%.

Den super ridelige og samarbejdsvillige Vinetta er en hest, der fra naturens side vender helt rigtigt. Hun udmærker sig med rigtigt god mekanik i sine op-ad-bakke bevægelser. Hun arbejder altid afslappet og stor stor præstationslyst - en hoppe der med den rette uddannelse kan nå langt i sporten.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods præsentation af auktionskollektionen beskrives Vinetta således:

Findes der noget bedre i verden, end en ridetur på en afspændt, tilpas, og overordentligt talenteret dressurhest? Vinetta er en hest, som imødekommer hjælpen på en særdeles konstruktiv facon. Hun har et usædvanligt vindende væsen og er begavet med rummelige gangarter, samtidigt med hun udviser en dejlig op-ad-bakke-tendens. Vinetta har et herligt afskub, og særligt i travbevægelsen, udmærker hendes bagben sig, ved deres indundergriben og taktfasthed. Vinetta er efter Vincent Maranello, som var vinder af 35-dagestesten i 2013 og ligeledes blev udnævnt som præmiehingst samme år. Morfar Swarovski vandt af 30-dages-testen i Neustadt-Dosse, hvor han blandt andet opnåede 9,25 i ridelighed.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen