Cecilie Pedersen årets foreningsleder i Ishøj

06-06-2022 06:29

Trine Askjær-Jørgensen

I torsdags blev Cecilie Pedersen, der er formand for Ishøj Sportsrideklub, tildelt Ishøj Kommunes foreningslederpris på baggrund af det store arbejde hun ligger i rideklubben, hvor hun de sidste mange år har gjort en kæmpe forskel

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Pedersen med Foreningslederprisen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cecilie Pedersen, der er formand for Ishøj Sportsrideklub, bestyrelsesmedlem og stævnekoordinator i Dansk Ride Forbunds Distrikt 1, modtog den 2. juni 2022 Ishøj Kommunes foreningslederpris, som blev uddelt til Ishøj Kommunes festlige pokalfest.

Cecilie blev indstillet til prisen af bestyrelsen for Ishøj Sportsrideklub med følgende begrundelse:
Cecilie har siddet i bestyrelsen i 15 år, har de sidste 6 år været klubbens formand og er i november 2021 blevet genvalgt til endnu en 2-årig periode. Hun er meget arbejdsom og lægger utroligt mange timer i klubbens daglige drift – lige fra når ridehuset skal vandes, banen trænger til at blive harvet, eller der er episoder med medlemmer, der skal tages hånd om, samt aktiviteter og arrangementer som også afholdes, om det er tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

Cecilie er selv rytter, men prioriterer oftest at holde ridestævner for andre i stedet for at deltage i dem selv. Når der arrangeres aktiviteter for medlemmerne, så er Cecilie også altid klar som hjælper, hvis man ikke lige ”tvinger” hende til at deltage i stedet for, så hun også kan modtage i stedet for at give hele tiden.
Cecilie er et velkendt ansigt i klubben, da hun som nævnt stort set altid er med til klubbens arrangementer som aktiv hjælper. Medlemmerne ved, de kan regne med Cecilie, og at der altid vil komme en løsning på et givent problem hurtigst muligt. Der er ingen ting, der er for småt at tage sig af i Cecilies verden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cecilie er en meget beskeden person, derfor vi sender denne indstilling, for hun har gjort en kæmpe forskel for, hvor Ishøj Sportsrideklub er i dag i forhold til for 10 år siden. Vi har ryttere, der kommer fra hele Sjælland til vores stævner nu, hvor de tidligere ikke vidste, der lå en rideklub lige ved siden af motervejen. Med få midler i klubben har Cecilie været med til at opbygge det gode ry, som rideklubben har i dag, i stort samarbejde med Ishøj Kommune og Bredekærgaard.

Der har været mange udfordringer igennem årenes løb, som Cecilie med sin rolige facon, gode overblik og beslutsomhed fik klubben igennem. Eksempelvis kan nævne, et klubhus, der brændte tre dage før et stævne, men stævnet blev afholdt alligevel, geder, der løb ind på en dressurbane til et stævne, hvor Cecilie var med til at løbe ud og fange dem, at flytte spring sent om aftenen – med Cecilie i nattøj for hun kunne køre traktoren – og sådan kunne vi blive ved, for der sker altid uforudsete ting, når der er dyr og mennesker involveret i en klub.
Vi håber, at Cecilie har gjort sig fortjent til en foreningspris i Ishøj Kommune. I vores øjne er hun i hvert fald en meget stor kandidat og har bidraget meget til at fremme ridesporten i Ishøj Kommune.

På vegne af hele den øvrige bestyrelse i Ishøj Sportsrideklub,
Sanne Løth Mikkelsen
Kasserer – Ishøj Sportsrideklub

Stort tillykke med den velfortjente pris til Cecilie Pedersen!

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen