Christian Holm udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen

17-04-2022 10:11

Annika Knudsen Lorentsen

Christian Holm, som er eskadronchef i Gardehusarregimentets Hesteskadron, blev på Hendes Majestæt Dronning Margrethes fødselsdag i går udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen

Copyright Ridehesten.com
Christian Holm i forbindelse med dronningens besøg i Hobro i 2017. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christian Holm som er uddannet officer og har været ansat som chef for Gardehusarregimentets Hesteskadron siden 2017 er blevet udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen i går på Hendes Majestæt Dronning Margrethes fødseslsdag. 

I ridesporten er han bedre kendt som A-banedesigner, hvor han har haft sit virke siden 1988. Han er desuden uddannet FEI-banebygger level 2. Christian er ligeledes kendt i ridesporten for hans store engagement i forhold til at arrangere Dansk Varmblods Hingstekåring, hvor han har været med siden 1998.

Copyright Ridehesten.com
Christian Holm da han byggede banerne ved DM hos Absolute Horses i 2021. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Fakta
Om Dannebrogordenen

Dannebrogordenen er en dansk ridderorden, der kan tildeles danskere og udlændinge for fortjenstfuld civil eller militær embedsgerning, for særlig indsats inden for kunst, videnskab og erhvervsliv eller for virke for danske interesser. Dannebrogordenen blev indstiftet af Christian 5. i 1671. 

Læs mere om ordenen.

Fold up

I Herning startede han hovedsageligt som hjælper på springbanen for Bo Bak Andersen, men efter kort til fik han et stort ansvar som koordinator, og har i mange år spillet en stor rolle som chefkoordinator og som ansvarlig for hele hjælperskaren ved Hingstekåringen, som tæller flere hundrede frivillige. 

Ridehesten ønsker Christian tillykke med udnævnelsen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen