Christian Jansen 3'er i Grand Prix

16-01-2023 09:16

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i tyske Neustadt Dosse lykkedes det i går Christian Jansen at ride sig til tredjepladsen i Grand Prix-klassen. I samme klasse blev Caroline Rehoff Pedersen også placeret

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen med Aagaardens Calina. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En lille håndfuld danske ryttere har i den forgangne uge repræsenteret de danske farver flot ved det internationale stævne i Neustadt Dosse, Tyskland. 

Stævnet sluttede i går med, at Christian Jansen tog en topplacering i den 145 cm høje Grand Prix-klasse. Her red han den danskavlede Aagaadens Calina e. Careful 28/ Cajus (opdr. Stutteri Aagaarden v/Hanne Aagaard) fejlfrit og ganske hurtigt, og efter omspringningen stod det klart, at ekvipagen endte på en flot tredjeplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Netop denne ekvipage har det seneste års tid opnået mange flotte resultater, og de leverede sidste år blandt andet et fejlfrit på forhindringerne i den 160 cm høje DM-finale, ligesom de i efteråret ligeledes blev placeret i en international Grand Prix-klasse. I november blev de ligeledes jyske mestre for senior. 

Ved stævnet i Neustadt Dosse blev Caroline Rehoff Pedersen ligeledes placeret i Grand Prix-klassen. Det gjorde hun med Calvin 115 e. Castelan 3/ Colman. En enkelt tidsfejl betød, at ekvipagen endte samlet som nr. 13 ud af 54 ekvipager. 

Se alle resultatlister fra stævnet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen