Christian Jansen vandt med velspringende Calina (video)

11-12-2021 17:45

Annika Knudsen Lorentsen

I 140 cm TG HorseBoxes Mini Grand Prix-finalen ved Nathalie Horse Care Christmas Show blev det Christian Jansen, der tog sejren efter en lynhurtig onmspringning, hvor han var hurtigst blandt alle gruppevinderne og de to lucky loosers, som fik plads i omspringningen

Copyright Ridehesten.com
Christian Jansen med Aagaardens Calina. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt var der 25 ekvipager til start i TG HorseBoxes Mini Grand Prix ved Danish Derby Horse Shows Christmas Show 2021, som blev afviklet på en 140 cm høj bane. 

Klassen blev afviklet som en gruppespringning, som betød, at rytterne var inddelt i grupper, hvorfra den bedste fra hver gruppe gik videre til omspringningen. Derudover gik de to bedste, blandt dem, som ikke i forvejen var kvalificeret til omspringningen også med videre. 

I omspringningen var Christian Jansen suverænt hurtigst i sadlen på den 10-årige Aagaardens Calina e. Careful/ Cajus (opdr. Stutteri Aagaarden v/ Hanne Aagaard), og ekvipagen stoppede uret i tiden 37,17 sekunder. Christian fortæller, at han er rigtig glad for den gode stemning, der er her på Vilhelmsborg i dag, hvor der kan holdes juleaften for hestefolket til trods for corona-restriktioner. I videoen nedenfor kan I høre hele interviewet med Christian. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Mortensen med Handybeat. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen i klassen gik til Camilla Mortensen med Handybeat e. Heartbeat/ Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen), som ligeledes var fejlfri i omspringning. Hun red i tiden 38,36 sekunder. 

På tredjepladsen blev det tyske Simon Heineke med Qubo, mens Astrid Svenstrup med den velspringende hingst Bonaparte Z e. Balou du Rouet/ Lux Z blev nr. 4. 

Femtepladsen gik til Ulrich Gaarslev med Gaby Ask e. Cris Ask/ Baloubet du Rouet (opdr. Stutteri Ask A/S). 

Resultat fra klassen. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen