Christmas Show for pony er i gang

19-11-2023 06:28

Trine Askjær-Jørgensen

For en uge siden indledte de første heste Christmas Show-stævnerne på Vilhelmsborg, der varer fire uger frem, og i dag tager ponyerne så hul på spring-festlighederne

Copyright Ridehesten.com
Der er altid pyntet superhyggeligt op til Christmas Show på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En af årets store springbegivenheder blev i sidste weekend skudt i gang, idet Christmas Show Warm Up for heste begyndte på Vilhelmsborg. Nu er tiden så kommet til ponyerne, der i dag tager hul på deres Christmas Show Warm Up, som løber frem til søndag den 26. november.

Stævnet er arrangeret af Danish Derby Horse Shows, og mens de første to uger går med Christmas Show Warm Up, følger Baltic Cup og Danish Christmas Show til sidst.

Julestemningen er allerede begyndt på Vilhelmsborg, der har pyntet hallen flot op til de næste fire ugers festlige begivenheder, og sædvanen tro udstyrer flere ryttere deres heste med juleudstyr til stævnet.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I løbet af ugen vil der blive afviklet alt lige fra LB1* til MB2* og de populære messing-, kobber-, bronze-, sølv- og guldture med spændende finaler til sidst.

Christmas Show tiltrækker hvert år adskillige ryttere på både hest og pony, og begivenheden er ligeledes et tilløbsstykke for et stort antal publikummer.

Ridehestens fotografer vil være til stede mandag, tirsdag, torsdag og lørdag ved Christmas Show Warm Up for pony. Billederne fra stævnet vil kunne findes her. 

Stævnets start- og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen