Status på unghestechampionatet for springheste

17-03-2016 20:12

Torsdag stod på anden afdeling af Unghestechampionat for springheste, og her var igen masser af god springning på programmet 

God stemning i hal M var der endnu engang, da de unge 5-års springheste skulle testes. Dagens anden runde i championatet rykkede lidt på top tre, men det var fortsat gårsdagens top, der fik de bedste resultater.

Lige nu er nummer ét Mille Bisgaard med Engerupgaards Cezanne e. Balou Du Rouet/Lucky Light (opdr. Engerupgaard v/Lotte Vinzent Holm), der fik karakteren 9,5 i teknik, 8,5 i galop, 9 i kapacitet og 8,5 i ridelighed, og endte med en samlet sum på 267,5. Som nummer to lige nu ligger Rikke Thingholm med WI Fabregás e. Favorit Ask/Carson Ask (opdr. Gine Wichmann Larsen og Martin Theil) også ejet af Rikke Thingholm, som fik karakteren 8,5 i teknik, 9 i galop, 9,5 i kapacitet og 7,5 i ridelighed, hvilket samlet blev til 263,75. Endelig ligger som nummer tre Allan Blomgren med AB’s Quick And Careful e. Careful/Quidam de Revel ejet og opdrættet af Allan Blomgren selv, ekvipagen her scorede karakteren 8,5 i teknik, galop og kapacitet samt 8 i ridelighed, hvilket i sidste ende gav et resultat på 252,5.

Se hele resultatet her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner