Christmas Show-konkurrencer i fuld gang

06-12-2023 20:16

Annika Knudsen Lorentsen

Danish Christmas Show 2023 er i fuld gang, og i dag har der været flere LA- og MB-klasser på programmet, mens resten af aftenen byder på en MA1*

Copyright Ridehesten.com
Mille Bisgaard tog sejren i dagens første MB. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Julestemningen er på sit højeste på Vilhelmsborg, som for fjerde uge i streg danner rammen om et springstævne arrangeret af Danish Derby Horse Shows

I denne uge er det Danish Christmas Show 2023 der finder sted, et landsstævne i springning for heste. Allerede i går blev de første klasser afviklet, mens dagen i dag startede med LA1* i morges kl. 8.00 og fortsætter indtil kl. ca. 22.00 i aften. 

Copyright Ridehesten.com
Dorte Dahlmann Olsen med Catmandoo U. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange af de danske springryttere er altså i denne uge samlet på Vilhelmsborg, hvor der gennem hele ugen er spændende klasser på programmet. Vil man gerne opleve den store finaledag, er det på lørdag, at man skal besøge stævnet, da der her både er finaler, knock out, six bar og Grand Prix på programmet. 

Copyright Ridehesten.com
Dorte Dahlmann Olsen til præmieoverrækkelse for dagens anden MB-klasse. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

I løbet af stævnet vil Ridehestens fotografer være til stede, og tage billeder af de mange ekvipager, der kommer til start. Allerede i dag har en fotograf været på pletten, mens der ligeledes tages billeder fredag og lørdag. Alle billederne vil være at finde på www.ridehesten.com hurtigst muligt. 

Se hele programmet for Danish Christmas Show 2023 her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen