Clara Hallundbæk 3’er i 145 LR Class

31-10-2021 18:54

Christine Krogh Frausing
Skribent

Clara Hallundbæk har redet en flot tredjeplads i hus i en 145 cm Longiness Ranking Class i Oliva Nova, hvor to andre danskere også lykkes med at ride sig til placering

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og HH Best Buy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I disse uger afholdes  Mediterranean Equestrian Tour II, hvor en del danskere er til start i Spanien. I dag blev en 145 cm Grand Prix afviklet, hvor hele tre dygtige danske ryttere blev placeret.

Clara Hallundbæk og HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini lykkes med at ride en fejlfri hovedrunde, hvilket betød at de var én ud af de 12 der skulle i omspringningen. Igen lykkes det at ride fejlfrit, og i en tid der var hurtig nok til at sikre en tredjeplads.

Theodor Linde og Lars Pedersen gav det også et skud, og var på forhindringerne fejlfrie, men desværre blev det for begges vedkommende til en enkelt tidsfejl. Tidsfejlen betød jo altså desværre at de ikke gik i omspringningen, og derved ikke kunne ride om topplaceringer. Theodor Linde og Salto des Nauves H D C e. Tlaloc M/ Le Sartillais fik derfor en flot 13. plads, imens Lars Pedersen og Grafitti P e. Boegegaardens Grafs Stakkato/ Cassini II (opdr. LP Springheste), sluttede på en 16. plads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassen blev vundet af amerikanse Isabella Rossekoff og Balou's Fly High e. Balou du Rouet/ Grandeur, og med to hundrededele slog hun altså Christopher Kläsener og Loopy e. Leo Von Faelz/ Chacco-Blue.

Flere flotte placeringer i Spanien

Foruden de flotte resultater i Grand Prixen, red Gabrielle Strigel og Kan Fly e. Kannan en fejlfri runde i en 140 cm klasse, hvor tiden rakte til en flot 7. plads. Clara Hallundbæk fik også i denne klasse redet sig til en placering, da hun med Noortje van het Houterhof e. Emerald Van 'T Ruytershof/ Orlando, red en flot fejlfri runde, med en tid der gav dem en 10. plads. Her var det Constant van Paesschen og Verdi Treize e. Diamant de Semilly/ Eiger I, der løb med sejren. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner