Clara og Thilde suveræne i Solrød

19-07-2021 10:06

Solrød Rideklub har i den forgangne weekend afholdt landsstævne for pony- og juniorryttere i dressur og her vandt både Clara Sofie Hilstrøm og Thilde Rude Hare samtlige klasser for hver deres kategori

Copyright Ridehesten.com
Clara Sofie Hilstrøm og ponyen Lykkesholms Cyperb. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Pony- og juniorryttere har i weekenden været samlet på Solrød Rideklub, hvor der har været afholdt landsstævne for begge kategorier gennem hele weekenden. Det har været nogle hyggelige dage dage som man kan læse mere om HER og rent sportsligt har det også været en meget vellykket weekend for mange af rytterne. 

For Clara Sofie Hilstrøm og ponyen Lykkesholms Cyperb e. Lukas/Daimor Domus (opdr. Janni Storgaard Madsen), ryddede de bordet i begge klasser da startede, da de vandt lørdagens og søndagens PRT og PRM-klasser med 73,46% og og 72,56%.

Thilde Rude Hare vendte for to uger siden hjem fra Finland som Nordisk Mester for hold på Zidan-DN e. Sezuan/Blue Hors Future Cup (opdr. Jørn Damm og Jens Aage Nielsen) og i denne weekend havde hun taget Franziskus-sønnen, Fred The Red, med til Solrød. Det lykkedes ekvipagen at lave hattrick da de vandt samtlige juniorklasser henover weekend med over 70% alle tre dage.

Se alle resultater fra stævnet HER.

Copyright Ridehesten.com
Thilde Rude Hare og Fred The Red. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald