Clear the Ways lillebror kan købes på fredag

14-10-2018 08:30
Avl

Lillebroderen til den nye danmarksmester for 6-års springheste, Clear the Way, kan købes på Dansk Varmblods World Cup-følauktion på fredag, og han hedder Counter Strike

Copyright Ridehesten.com
Så flot er Counter Strike.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods første World Cup-auktion byder på en fremragende kollektion af 11 dressurføl og 9 springføl af særdeles høj kvalitet. Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe er auktionarius på auktionen, der afholdes fredag den 19. oktober 2018 kl. 17.00 ved World Cup-stævnet i MCM Messecenter Herning  i næste uge.

Der er tale om føl, der er trukket på præstationsrige hoppestammer, og hos dressurføllene er faderhingstene Asgard's Ibiza, Blue Hors Farrell, Blue Hors St. Schufro, Dream Boy, For Romance, Franklin,  Franziskus, Romeo og Vitalis, mens der hos springføllene er tale om faderhingste som Action Man Ask Z, Aganix du Seigneur, Clarimo, Rockland og Untouchable.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Et af de mest iøjnefaldende springføl er hingsteføllet Counter Strike efter tophingsten Clarimo, der selv har præsteret på højeste niveau med Rolf Göran Bengtsson. Clarimo er far til mange heste der præsterer på højeste niveau, blandt andet Chardonnay 79 med Max Kuhner, der blev nummer 6 til WEG 2018.  Counter Strikes mor Carouba efter Coronado/ Sacramento Song XX er også mor til en af de mest vindende 6 års i Danmark og bedste danskavlede hest i 6 års-finalen til UVM i Zangersheide 2018 og helt nybagt vinder af DRF's championatsfinale på Blue Hors med Martin Neergaard i sadlen. Mormor Partane er mor til den i international S placeret M-Cassina, og flere andre S og M placerede heste.  Counter Strike kommer ud af hoppestamme 741, hvor blandt andet hingstene Cardento og Quintender kommer fra.

Se video af både Counter Strike og hans kendte storebror Clear the Way her.

Copyright Ridehesten.com
Clear the Way og Martin Neergaard Dinesen.
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing