Courtney King-Dye mister endnu en hest

23-10-2009 09:35

Grethe Næsby

Som om det ikke var nok, at den amerikanske OL-rytter netop har mistet sin elskede OL-hest Mythilus. Nu har hun mistet endnu en tophest
Copyright Ridehesten.com
Courtney King-Dye har ikke blot mistet sin OL-hest Mythilus (billedet), men nu også en anden Grand Prix hest, Rendezvous. (Foto: Ridehesten.com).

Den amerikanske toprytter Courtney King-Dye har netop mistet endnu en tophest, nemlig hesten Rendezvous, som brækkede et kodeben og måtte aflives. Det skriver Eurodressage. Den 14-årige Rendezvous var en østrigsk varmblodshoppe efter Rio Negro. Den brune hoppe brækkede kodebenet ved et banalt uheld på en mindre fold. Her bukker hun og sparker ind i et hegn. - Vi forsøgte alt i samarbejde med dyrlæger for at redde hoppen, fortæller Courtney King-Dye, - Vi fik at vide, at der var en mindre chance for, at knoglen kunne fæstnes, således at Rendezvous kunne reddes og blive avlshoppe. Men selv det var tvivlsomt og ville kræve et års boksro. Det ville have været alt for megen lidelse for hende. Med King-Dye i sadlen havde Rendezvous sit internationale gennembrud i 2006 med stor succes i lille tur i 2006 og 2007. I 2008 debuterede de i Grand Prix.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen