Dagens danske vindere i Baltic Cup

28-04-2018 21:27

Camilla Tiefensee Schrøder

Baltic Cup er i fuld gang på CapaCity Showjumping Center i Fredensborg, og de danske junior- og ponyryttere har sørget for at få dannebrog til tops mange gange. I dag blev de første to Grand Prix-klasser afgjort

Copyright Ridehesten.com
Line Busk vandt to ponyklasser, den ene på Gogo M.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag eftermiddag gjaldt det bl.a. Grand Prix-springning for junior- og childrenrytterne ved det internationale Baltic Cup-stævne i Fredensborg.
I Grand Prix for Childrenryttere blev det til en flot dansk sejr, da Sabine Karlskov Lange red to fejlfri runder over de 125 cm høje forhindringer på hoppen For Joy e. For Fashion/Colman (opdr. Jochen-Wilfried Rattay). Hun sluttede i tiden 36.90 og var dermed knap et sekund foran svenske Lilly Landgren på andnepladsen. Tredjepladsen var også dansk og gik til Noona Wildfang Linde og Chelino e. Conway/Calato Z, der havde omspringningens hurtigste tid, men fik et enkelt nedslag.

I Grand Prix (140 cm) for Juniorryttere blev bedst placerede dansker Josefine Sandgaard Mørup, som kom på andenpladsen med de Semilly Edition e. Diamant de Semilly/Exorbitant XX (opdr. Kristensen Klaus Thingholm, Ulstrup/Sivebækgaard) efter en fejlfri runde og en enkelt nedrivning i omspringningen. Vinderen blev norske Mira Høidal på hoppen Shelby, som var eneste ekvipage, der red to nulrunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag er det ponyrytternes tur til at ride Grand Prix. Det bliver i stævnets sidste klasse, som starter kl. 15.

Se start- og resultatlister.

Danske sejre i lørdagens klasser
Dannebrog kom til tops i mange af lørdagens klasser i Fredensborg.
Sisse Pedersen Mylin vandt CSIJ-A 1.20m på Heart Of Oak e. Heartbeat/Next Oak (opdr. Anna Elander). Hun red fejlfrit i tiden 57.03.
Vinderen af Kat III 0.85m blev Selma Hundborg Dresler på ponyen Flashy Gold Finch efter at have redet fejlfrit i tiden 51.62. Alle fire placerede i klassen var i øvrigt danskere, og alle red med nul fejl.
Line Busk Heltborg vandt hele to kat II-klasser lørdag. I Kat II 1.05cm Audi Cup vandt hun efter en nulrunde på II'er-ponyen Jazz, og med ponyen Gogo M vandt hun Kat II 1.15m, denne gang efter to fejlfri runder og tiden 34.18.
CSIP 1.15m Audi Cup var det Emma Ponsaing, der kom øverst på skamlen efter et fejlfrit ridt på hoppen Kilcurry Beauty, og så vandt Freya Strandby Møller CSIP 1.25m-klassen på Attyrory Rebel.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner