Dagens resultater fra Holte

02-03-2019 21:24

Camilla Tiefensee Schrøder

Lørdagens højeste klasse blev vundet af Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax ved landsstævnet i springning for ponyer hos Holte Rideklub. Se her hvem der vandt de øvrige landsstævneklasser

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har været masser af flot springning ved landsstævnet i Holte i dag, hvor springryttere fra hele landet har været på banen for at hente kvalifikationspoint til indendørs DM.

Dagens S1* blev vundet af den forsvarende indendørs-danmarksmester for kat. II, Karoline Sloth Kjær på Bjerregårds Qlimax. Hun red en fejlfri runde i den lynhurtige tid 52.56 sekunder. Andenpladsen gik til Silje Frederikke Kristoffersen, som klarede 115 cm-banen på 2'erponyen Seafield Silver Spring fejlfrit i tiden 58.24. Olivia Hundborg Dresler indtog tredjepladsen med tiden 58.71 på Burnbae Jack.

MA1* for kat. 1 blev vundet af Nikoline Dresler på Olympia, som red fejlfrit med en sikker vindertid på 53.55 sekunder. Karoline Sloth Kjær sikrede sig endnu en sejr i MA1* for kat. 2 - denne gang i sadlen på Wrapgaardens Magic, fejlfri i tiden 45.96. Vinderen af MA1* for kat. 3 blev Emilie Øvlesen, som red fejlfrit i tiden 48.17 på Some Journey.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Thilde Rosenstand Bach blev vinder af MB1* for kat. 1 på Craft Boy efter en fejlfri runde i tiden 46.09, mens Cecilie König og Dooneens Coolala Boy vandt MB1* for kat. 2 og Magdalene Rose Mikkelsen vandt MB1* for kat. 3 på Bjerregårds Katja.

Se alle resultatlisterne.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen