Daniel Deusser ny tysk mester

11-06-2013 11:53

Også de tyske mesterskaber i springning blev afviklet den forgangne weekend og her gik guldet til den 31-årige Daniel Deusser

Copyright Ridehesten.com
Daniel Deusser. (Arkivfoto: Ridehesten.com)

På den 10-årige grå hingst Cornet d'Amour e. Cornet Obolensky lykkedes det i weekenden for 31-årige Daniel Deusser at vinde sit første nationale mesterskab i springning for seniorer. - Det er virkelig en verdensklassehest, udtaler ekvipagens træner, Otto Becker om Cornet d'Amour.

Ekvipagen var sammen med tre andre fejlfri i de to første runder og gik videre til omspringningen. Sidste års bronzevinder, Rolf Moormann, på den ti-årige Acorado-søn Acorte havde to nedrivninger i omspringningen og var dermed ude af medaljekampen. Carsten-Otto Nagel var kun fire tiendedele fra sin anden mesterskabstitel. - Jeg var vældig skuffet, jeg følte mig allerede som en vinder, udtalte han, mens han dog var glad for nu 15-årige Corradinas comeback efter en sygdomsperiode i 2012.

Bronzemedaljen gik til den bare 22-årige Patrick Stühlmeyer på den 12-årige Lord Lohengrin e. Lordanos, mens femtepladsen gik til Marcus Ehning på Cornado e. Cornet Obolensky.

Kilde: St. Georg

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen