Danmark fjerde i Hagen

17-06-2016 20:25

Britt Carlsen

Det danske landshold sluttede på fjerdepladsen i holdkonkurrencen ved EM for U25 i dag

Copyright Ridehesten.com
Anna Zibrandtsen og Rentino blev bedste danske ekvipage ved EM for U25 i Hagen i dag.

Det danske landshold ved EM for U25 i Hagen blev slået med lille margin til bronzemedaljen. Som holdleder Rigmor Kristensen fortæller, er hun afsted med fire U25 EM-debutater, og det gjorde, hvad de kunne. 
- De viste alle nogle højdepunkter, men desværre indløb der også nogle fejl undervejs, fortæller Rigmor. Bedste dansker blev Anna Zibrandtsen og Rentino, som sprang til da Nanna Merralds Traneenggaards Akondo ikke kunne komme til start. 
- Vi er enige om, at Anna Zibrandtsen red det bedste vi har set fra hendes side, fortæller Rigmor, og det kunne lige så godt have givet et par procentpoints mere end de 70,97% hendes ridt blev honoreret med. Der var desværre også stor uenighed blandt dommerne om Nicoline Graff og Sandagergaards Lorentinos ridt, hvilket også kostede i regnskabet. 

Danmark sluttede med 209,316% mod Sveriges 212,711% på bronzepladsen. Det blev til sikker tysk sejr med 222.026% foran Holland med 218,947% Dagens bedste ridt blev ikke uventet vist af Sanneke Rothenberger og Deveraux som red til hele 76,737%

Se resultatet af klassen her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner