Danmark vandt EM-sølv på hjemmebane

18-08-2016 13:59

Det gik i dagens anden afdeling af holdmesterskaberne ved FEI European Championships for Ponies sponsored by Equsana helt som det skulle: Sølvmedalje til det danske hold

I går leverede de to danske dressurryttere, Kristian Würtz Green på Lilo L og Victoria Cecilie Bonefeld Dahl på Gambys Hanneken WE, en flot præstation i første afdeling af holdkonkurrencen i dressur. I dag var resten så op til Louise Fauerholm Christensen på Vengelins Goya og Sara Aagaard Hyrm på Der Harlekin B, hvilket de klarede til UG ved at levere høje procenter med h.h. 73,615% og 72,436%.

Guldvinderne ved EM for holdkonkurrencen i dressur endte med at gå til Tyskland, der stillede med et særdeles stærkt hold med rytterne Lucie-Anouk Baumgrütel med Massimiliano 3, Tabea Schroer med Danilo 80, Inga Katharina Schuster med NK Cyrill og Eileen Henglein med Cinderella M WE. Med flotte og nærmest uopnåelige procenter fik de segmenteret guld i mesterskabet med en totalscore på 222.666 imod danskernes 217.513. Brozemedaljerne gik til holdet fra Holland der bestod af Daphne Van Peperstraten med Wonderful Girl, Zoe Kuintjes med Elin’s Noncisdador, Jitske Prosman med Charina Du Bois der fik en totalscore på 216.077. Til den sidste rytter i klassen var der spænding, da Holland og England lå tæt om at vinde bronze, det endte dog i et jubelbrøl da Holland sikrede sig bronze med en flot præstation fra deres sidste rytter.

I morgen fredag skal der afholdes officiel medaljeceremoni, hvor alle tre hold skal have overrakt præmier af H.K.H. Kronprinsesse Mary kl. 10.30 på springstadion.

 

Præmieoverrækkelse i holdkonkurrencen

Se resultatet lige HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner