Danmarks Cup for ponyer på Kallehavegaard

18-08-2019 19:20

Finalen i Danmarks Cuppen for ponyer er veloverstået på Kallehavegaard Rideklub, hvor de unge springryttere har kæmpet om placeringerne

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kallehavegaard Rideklub har endnu engang været vært for Danmarks Cup i springning for ponyer. Alle tre ponykategorier har været til start i LB2** og LA2**, mens kat I og II-ekvipagerne har været på banen i MB2*. Cuppen er blevet afviklet med to kvalifikationer fredag og lørdag, og i dag har de unge springryttere så kæmpet i finalen.  

I søndagens finale gik sejren i Danmarks Cup LB2** for kat. III ponyer til Josefine Færch Stadil og Bamseline med den hurtige tid af 8,7 point. Hos kat. II ponyerne blev det Sofia Larnæs Bjerg Hansen og Bjergets Midnight, som løb af med sejren med 8,7 point., og hos kat. I ponyerne gik sejren til  Sofie Rasmussen og Tovdal´s Almost Perfect med 8,5 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Eftermiddagen bød på LA2**, hvor kat. III ponyerne var først på banen. Sejren gik til Emilie F. Staal og Prins med 8,6 point. Blandt 11 konkurrenter gik sejren hos kat. II ponyerne til Chanel Blixenkrone Møller Hansen og Dream Fields med 8,4 point. Hos kat. I ponyerne var bedste ekvipage Laurids Haabendal og Tai Run, der opnåede 8,3 point.

Danmarks Cup MB2** finalen forløb sidst på eftermiddagen og her gik sejren til Ellen Westphal Andersen og kat. II hoppen Annemone, der opnåede 8,5 point, mens sejren hos kat. I ponyerne gik til Anna Kofoed og Lintrupgaards Sakria med 7,4 point.

Se alle resultaterne HER

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner