Dansk, dansk og mere dansk i Neumünster

30-10-2016 07:03

En del danske springryttere er i denne weekend taget til Neumünster i Tyskland, hvor det er blevet til adskillige sejre og placeringer for flere ryttere

Maria Nørregaard Langhoff og Nikolina
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har været mange danske starter ved i Holstenhalle i Neumünster de seneste par dage og det har resulteret i utallige sejre og placeringer for de danske ryttere.

I torsdags blev det til en sejr for Philip Lovén og Ulonka N i medium tour 130 cm., med over to sekunder til næste konkurrent. Efterfølgende sluttede Alexander Godsk og ponyen Davinci dagen ved at vinde ponyernes small tour hvor Mathilde Aborg og Anna Weilsby indtog anden - og tredjepladsen.

Fredag morgen startede med at det danske flag røg til tops da Phillippa Linde og Chelino 3 vandt small tour klassen bestående af spring på 120 cm.
Danmarksmester for kat. I ponyer, Maria Nørregaard Langhoff og Nikolina vandt efterfølgende big tour for ponyer og sluttede derfor dagen af med den danske nationalmelodi i højtalerne.

Det var ikke nok for Maria og Nikolina som også vandt big touren 125 cm., lørdag formiddag, mens Anna Weilsby og Jeffie Carwyn tog sig af sejren i small tour for ponyerne, hvor Alexander Godsk og Davinci blev nummer to.

Se alle de flotte resultater HER og følg danskerne på den sidste konkurrencedag.