Ben Maher vandt i Verona

13-11-2023 09:24

Annika Knudsen Lorentsen

Skarp forfulgt af schweiziske Steve Guerdat sikrede britiske Ben Maher sig i går sejren ved World Cup-kvalifikationen i Verona, og med de 20 point for en sejr er han nu placeret som 3'er i den samlede stilling

Copyright Ridehesten.com
Ben Maher med Dallas Vegas Batilly. Foto: FEI/Massimo Argenziano
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup-sæsonen 2023/2024 er i fuld gang, og i går mødtes springrytterne i italienske Verona, hvor i alt 40 ekvipager mødtes i kampen om sejren i den fjerde World Cup-kvalifikation i springning i den vesteuropæiske liga. 

Otte ekvipager lykkedes med at ride fejlfrit i hovedrunden på den 160 cm-høje bane, og det var dermed blandt disse, at vinderen skulle findes. Den hurtigste fejlfrie omspringning blev leveret af britiske Ben Maher, som i sadlen på Dallas Vegas Batilly e. Cap Kennedy/ l'Arc de Triomphe tog sejren i Verona. 

– Det var en meget svær omspringning, hvor du skulle ride de rigtige linjer for at gøre det let og hurtigt, og Dallas gav mig alt, hun kæmpede virkelig for mig og alt gik min vej - hun var fantastisk, fortalte Ben Maher efter gårsdagens sejr. 

Andenpladsen sikrede schweiziske Steve Guerdat sig i sadlen på Venard de Cerisy e. Open Up Semilly/ Djalisco, mens belgiske Nicola Philippaerts med Katanga v/h Dingeshof e. Cardento/ Tornedo FCS tog tredjepladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til start i kvalifikationen var blandt andre også danske Lars Bak Andersen, som har haft et godt stævne i det italienske. Desværre fik han i går tre nedslag på den krævende bane i sadlen på Ethene e. San Patrignano Corrado/ Cayado.

I den samlede stilling for World Cup-sæsonen er det tyske Rene Dittmer der fører efter tre topplaceringer udenfor den vesteuropæiske liga. Næstbedst er irske Richard Howley, mens Ben Maher med gårsdagens sejr nu er placeret som nr. 3 i den samlede stilling. 

Resultat fra i går. 

Samlet stilling. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen