Dansk hest på det amerikanske OL-dressurhold

29-06-2016 07:20

Amerikanerne har nu udnævnt det dressurhold, der skal repræsentere USA ved OL 2016 i Rio de Janeiro, og på holdet er en DV-hest

Copyright Ridehesten.com
Kasey Perry-Glass og Gørklintgårds Dublét.

Som en del af det amerikanske landshold skal den unge californier Kasey Perry-Glass repræsentere USA i dressur ved OL 2016 i Rio de Janeiro med den 13-årige DV-vallak Gørklintgårds Dublét e. Diamond Hit/ Ferro (opdr. Jørgen Ravn), der for nyligt opnåede en imponerende Grand Prix-sejr i Compiegne. Gørklintgårds Dublét blev allerede to dage gammel købt af Blue Hors, som solgte den til Anette Ejlersgaard umiddelbart før Unghestechampionatet i 2008, hvor den blev nr. 2 med Maria Anita Andersen. Kasey Perry-Glass købte hesten af familien Ejlersgaard i 2012.

Uudover denne ekvipager består det amerikanske hold af Allison Brock med den 14-årige hannoveraner Rosevelt e. Rotspon/ Lauries Crusador xx, der er kåret i Dansk Varmblod og tidligere var ejet af Jens Peter Aggesen. Endvidere den meget unge Laura Graves med den 14-årige KWPN-vallak Verdades e. Florett As/ Goya, der ved WEG 2014 blev bedste amerikanske ekvipage foran Steffen Peters og den 14-årige westfalervallak Legolas e. Laomedon/ Florestan II, der også er en del af OL-holdet. Shelly Francis og den 13-årige oldenburgervallak Doktor e. Diamond Hit/ Renoir I er rejsende reserve.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald