Dansk rytter kvalificeret til UVM i Ermelo igen

25-05-2017 16:25

Camilla Tiefensee Schrøder

Kristine Brinch Møller har med hoppen Standing O’Vation opnået nok points til at deltage i verdensmesterskaberne i dressur for ungheste i Ermelo til august

Copyright Ridehesten.com
Kristine Brinch Møller og Standing O'Vation blev sidste år nummer 12 ved UVM for 6-års heste i Ermelo, og de har kvalificeret sig til at deltage igen i år.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Kristine Brinch Møller, som bor i Luxembourg, har kvalificeret den syvårige trakehnerhoppe Standing O’Vation til Verdensmesterskaberne i dressur for ungheste, som afholdes i den hollandske by Ermelo den 3.-6. august 2017. Det skriver onlinemediet Eurodressage.com.

Ekvipagen, som rider for Luxembourg, red sig i 6-års finalen i Ermelo sidste år, hvor de blev nummer 12.

Det var ved CDIO-stævnet i franske Compiégne nord for Paris sidste weekend, at Katrine Brinch Møller kvalificerede sig til dette års UVM i dressur. I klassen for 7-års heste opnåede hun 78,08% i den indledende klasse og 74,6% i finalen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Standing O’Vation har allerede vundet to S-klasser i år, og efter resultaterne i Compiegne er i hun i spil til nomineringen i begyndelsen af juli, siger Kristine Brinch Møller til Eurodressage og tilføjer, at hun naturligvis rigtig gerne vil til Ermelo og krydser fingre for, at alt kommer til at gå efter forhåbningerne.

– Kun tiden vil vise, om jeg vælger at tage hende med. Meget kan ske, når det gælder heste.

Standing O’Vation e. Imperio/Consul er avlet af Sabine Oberdieck og ejes af Jens Thorsen, som er indehaver af Stutteri Pallerhaff i Luxembourg og sponsor for Kristine Brinch Møller. Han købte den brune hoppe som 3-års tilbage i 2013, hvor den blev solgt for 100.000 euro ved en trakehnerfølauktion i Neumünster.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald