Dansk sejr i World Cup-kvalifikation i Zakrzow

29-10-2017 18:21

Thomas Bach Jensen

For den danske dressurrytter Malene Kohlschmidt Ebbesen bliver det ikke en lang tur hjem fra World Cup-stævnet i polske Zakrzow, for hun vandt Grand Prix Kür i dag

Copyright Ridehesten.com
Billede fra lørdagens Grand Prix, hvor de to danske World Cup-ryttere blev nr. 2 og 3.

Danske Malene Kohlschmidt Ebbesen driver sammen med sin tyske mand Maik Kohlschmidt en dressurstald i Tyskland, hvor de har lejet et staldafsnit. I weekenden har Malene og hendes 17-årige DV-vallak Mira e. Michellino/ Blue Hors Cavan (opdr. Børge Lind Thomsen) ved CDI-W Zakrzow i Polen gjort ualmindelig god reklame for Kohlschmidt Dressage.

Lørdag opnåede ekvipagen med 69,320% en andenplads i Grand Prixen, og i dag sejrede de i Grand Prix Kür og kan således kalde sig vindere af en World Cup-kvalifikation.

– Jeg havde en virkelig god tur med Mira i dag, og det har i det hele taget været en super god oplevelse, som jeg ikke lige havde regnet med. Jeg ved faktisk ikke, om det helt er gået op for mig endnu, fortæller Malene til Ridehesten.

Danske Rikke Svane, der bor i Luxemborg, blev lørdag nr. 3 i Grand Prix med sin 15-årige trakehnerhingst Finckenstein e. Latimer/Kennedy og sluttede på en ottendeplads i World Cup-kvalifikationen i dag.

Se dagens resultat HER.

Danske Malenes sejr i Zakrzow stod ikke alene i dag, for landsmanden Michaela Tækker vandt Kür for Ungryttere med den 12-årige DV-hoppe Landlyst Landia e. Hennessy/ Solos Landwind (opdr. Karina Prinds).

Se klassens resultat HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen