Dansk succes på de udenlandske baner

17-07-2016 20:55

Mens de fleste øjne har været på det store stævne i Aachen, har de danskere springryttere hentet placeringer i både Budapest, Valkenswaard og Knokke, her i blandt topplaceringer i Grand Prix

Søren Pedersen og Tailormade Chaloubet

I fredags red det danske springlandshold sig ind på en tredjeplads i Nations Cup ved CSIO stævnet i Budapest, Ungarn som der kan læses om HER, mens det i dag stod på Grand Prix of Budapest 2016 - FEI World Cup TM i med spring på 160 cm. Her blev det til en topplacering som nummer to for Søren Pedersen og Tailormade Chaloubet e. Chacco-Blue/Baloubet du Rouet efter en fejlfri omspringning i tiden 46,60 sekunder. I samme klasse blev det til en sjetteplads for Rikke Haastrup og DV-hingsten Charleston K e. Carinjo/Corleone, da de ligeledes red en fejlfri omspringning, bare i tiden 52,96 sekunder. Klassen blev vundet af ungarske Gabor Szabo Jr. på Timpex Bolcsesz.

Samtidig har nogle af de unge ryttere tage turen til Valkenswaards i Holland, hvor de har gjort ganske fin figur. I går blev det til en placering som nummer fire i U25 klassen for Martin Dinesen Neergaard og Christoph Columbus e. Charisma/Pilot, mens Camilla Ernst og Flying Cavalina e. Corratus/Lucky Light (Opdr. Rikke Schou) red sig ind på en sjetteplads i højden 1.45/1.50 cm. Her var begge ryttere fejlfrie i tider på henholdsvis 72,14 og 73,09 sekunder.

I dagen U25 klasse byttede Martin og Camilla plads, da Camilla og Eminento B V. Zwartbleshoeve e. Winningmood van de Arenerg/Artos Z blev nummer to efter en runde uden fejl i tiden 64,86 sekunder, hvorefter Martin på Eurvette O e. Ard VDL Douglas/Manhatten blev nummer tre med nul fejl i tiden 65,08 sekunder i samme klasse.

Sidst, men ikke mindst fik Emil Hallundbæk det danske flag til tops, da han red en sejr hjem i Knokke, Belgien. Det gjorde han i Grand Prix klassen (1,45 cm) på Dazermie e. Cirocco Blue VDL/Hamlet, da han satte sine 76 andre konkurrencer til vægs, ved at ride en lynhurtig og fejfri omspringning i tiden 35,33 sekunder.