Dansk succes på springbanerne i udlandet

14-02-2021 07:55

En del danske springryttere er i denne uge taget til internationale stævner, hvor det de sidste par dage er blevet til flere topplaceringer i både Portugal og Spanien

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann og Ak'S Crowney ved World Cup Herning. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Mens der ikke kan rides stævner herhjemme, har flere danske springryttere benyttet chancen og taget til udlandet for at ride. I starten af ugen var der flere til topplaceringer til unghestene som man kan læse mere om HER.

I fredags red Konstantin Deeken Künnemann og Ak'S Crowney e.  Cartani 4/Cassini I (opdr. Peter Carstensen) sig til en topplacering i Vejer de la Frontera, Spanien. Med en fejlfri runde i CSI3* 145 cm blev det til en placering som nummer fem, blot lidt over halvandet sekund langsommere end klassens vinder, norske Johan-sebastian Gulliksen. I samme klasse blev Rikke Haastrup og DV-hingsten First Choice HT e. Favorit Ask/Contendro I (opdr. H.C. Toft) nummer 12.

I portugisiske Vilamoura red Martin Dinesen Neergaard sig i går ind på en tredjeplads med DV-vallakken La Vin'O e. Acolino 4 x Lacantus (opr. Sandra Løvås) i CSI3* 135 cm, mens Kaisa Stasia Aino og og danskopdrættede Cord's Champ e. Chin Champ/Caretino 2 (opdr. Alice Hansen) blev nummer syv CSI3* 120 cm.

I Spanien ved Mediterranean Equestrian Tour blev det også til placeringer for Clara Hallundbæk og Quimono de La Roque e. Kannan/Quick Star blev det til en femteplads i CSI2* 140 cm, mens Theodor Linde og Elien e. Arezzo VDL/Roven blev nummer tre i CSI2* 130 cm

Også  i Valencia red danske springryttere redet flere placeringer hjem, da Anne Kristine Truelsen og Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/Achill-Libero blev nummer fire i CSI2* 130. For Rikke Andersen blev det i går til hele fem placeringer i 5 - og 6-års klasser.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald