Dansk Varmblodshest på P.S.I. auktion

26-11-2023 18:24

Annika Knudsen Lorentsen

Den danskavlede Fast & Furious efter Favorit Ask er blandt hestene på den kommende P.S.I. auktion, som finder sted den 9. december

Copyright Ridehesten.com
Fast & Furious. Foto: P.S.I.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag den 9. december afholdes den anerkendte P.S.I. auktion, som er den 44. af slagsen, og på auktionen er blandt andet den danskavlede DV-hest Fast & Furious e. Favorit Ask/ Solos Landtinus, som er opdrættet af Pia Gørtz Augustinus. 

Den danskavlede 7-årige vallak har gået 125 cm-klasser, og beskrives som værende klar til 135 cm. Indtil starten af 2023 fik han i Danmark under Christian Kyhn, som har startet til og med LA i sadlen på Fast & Furious. Moren til Fast & Furious er Nørregårds Si'Dan, som selv har gået 140 cm-klasser, og som er blevet placeret ved DM for juniorryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

P.S.I. er tre bogstaver, der ikke kun står for verdens største private hesteauktion, men som også har været synonym med kvalitet i mere end 40 år. P.S.I. lancerede engang et visionært koncept: At udvælge de bedste unge dressur- og springheste og placere dem i de rigtige hænder. Paul Schockemöhle og Ullrich Kasselmann har forfinet og perfektioneret deres vision til det den er i dag. Resultatet er en samling af exceptionelle ungheste med de gode spring- og dressurgener. Mødrene og mormødrene til kollektionshestene er normalt fremragende hopper, der beriger ethvert avlsprogram, og som allerede har produceret vindere i den internationale arena. 

Se hele kollektionen her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen