Danskavlede Clarity i topform

16-02-2023 18:51

Annika Knudsen Lorentsen

Den danskavlede holstener, Clarity, har i en længere periode haft international succes under blandt andet belgiske Gregory Wathelet, og i weekenden blev ekvipagen 2'er i en 155 cm-klasse i Thermal

Copyright Ridehesten.com
Gregory Wathelet med Clarity i Thermal. Foto: Desert International Horse Park
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danskavlede 14-årige Clarity e. Clarimo Ask/Ephebe For Ever La Silla har de seneste måneder gået i international sport med belgiske Gregory Wathelet, og i weekenden blev ekvipagen placeret ved det internationale stævne i Thermal, USA. 

Her deltog ekvipagen i to klasser, og opnåede placering i dem begge. Søndag deltog ekvipagen i den 3-stjernede Grand Prix på 155 cm, og her sikrede de sig andenpladsen ud af 28 ekvipager. Se video af ekvipagen nederst på siden.

Copyright Ridehesten.com
Gregory Wathelet med Clarity i Thermal. Foto: Desert International Horse Park

Det er ikke den eneste succes ekvipagen har haft i Thermal, hvor de har været til start de seneste uger. Tilbage i januar, mere præcist den 22. januar, sikrede ekvipagen sig nemlig sejren i en 155 cm Grand Prix, ligesom de ved samme stævne blev placeret på fjerdepladsen i en 150 cm-klasse ved dette stævne.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Fliedner Ernst med Clarity ved UVM 2015. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Clarity er avlet af danske Christian Jørgensen, og blev oprindeligt uddannet i Danmark, først af Kirstin Skjoldshøj, siden af Camilla Flieder Ernst og i sidste ende af Shannon Mejnert Ketterle tilbage i 2017. 

Herefter red irske Kevin Thornton den velspringende skimmel i perioden fra 2018 til 2020, og siden da har han primært været redet af norske Marie Valdar Longem og belgiske Gregory Wathelet på skift. 

Copyright Ridehesten.com
Kevin Thorton og Clarity i Herning i 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

14-årige Clarity er trukket på hoppen Viny Egetofte e. Ephebe For Ever/ Corrado II, som ligeledes er opdrættet af Christian Jørgensen, og kåret i RDH i Dansk Varmblod. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner