Danskavlet præmiehingst i Redefin

10-12-2023 10:10
Avl

Den 2½-årige dansk varmblodshest Caesarion - Blue blev af sin amerikanske ejer fremstillet ved Mecklenburgerhingstekåringen i Redefin, hvor den fik titlen som 1. reservefløjhingst

Copyright Ridehesten.com
Caesarion - Blue. Foto: Verband der Pferdezüchter MV e.V.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Mecklenburger Körtage, som er hingstekåringen for Verband der Pferdezüchter MV e.V. (Mecklenburg-Vorpommern), fremstillede October Hill Farm, Texas, den 2½-årige hingst Caesarion - Blue e. Kannan/ Chacco-Blue/ Acord II, som de købte som føl i Danmark.

Hingsten er avlet af familien Camitz v/Linus Camitz, Glumsø, og er trukket på hoppen Cleopatra, som Jennifer Fogh Pedersen har redet 140 cm klasser på.

Vi har avlet fire afkom efter Cleopatra, og de er Arwen efter Diamant de Semilly, som Max Kuhner rider, Cute Ask DWB efter Cicero Z og solgt på Elitefølauktionen, og Clarima-Blue, der er solgt til Sverige, fortæller Linus Camitz, der blev glad og overrasket over at få beskeden om sit opdræts succes i Redefin.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kåringskommissionen udvalgte i kollektionen af springhingste fem præmiehingste og heriblandt Caesarion - Blue, som de i finaleringen oprangerede som 1. reservefløjhingst - altså på andenpladsen. 

Præmierede springhingste

Kat.nr. 75: Dourkhan Hero Z/ Cellestial/ Ex Libris  - fløjhingst
Kat.nr.  80: Kannan/ Chacco-Blue/ Acord II - 1. reservefløj
Kat.nr.  65: Condoctro/ Cola Zero/ Pilox  - 2. fløjhingst
Kat.nr.  85: Vingino/ Diarado/ Come on -  Prämie
Kat.nr.  70: Dia Corrado/ Arpeggio/ Cornet Obolensky -  Prämie

Katalog for hingstekåringen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen