Danske placeringer i Göteborg

26-02-2010 14:22
Ved World Cup stævnet i Göteborg har de danske landsholdsryttere opnået de første placeringer torsdag
Copyright Ridehesten.com
Taagerups Agenda og Andreas Schou (Foto: Ridehesten.com).

Andreas Schou red den 14-årige dansk varmblodshoppe Agenda e. A'Khan Z/Blue Hors Agent (opdr. Børge Lind Thomsen) ind på en fjerdeplads i gårsdagens 1,40 m Grand Prix. Ligeledes fejlfri og kun 3 hundrede dele sekunder bagefter sluttede Tina Lund tæt op på en femteplads. Tina Lund red også en dansk varmblodshoppe e. A'Khan Z, nemlig 13-årige Zamiro m. Ramiro (opdr. Jens Trabjerg). Klassen blev vundet af irske Dermott Lennon og hoppen Tolett e. Larino. I aftenens 1,50 m Grand Prix vandt Rolf-Göran Bengtsson med den 11-årige holstenerhingst Casall La Silla e. Caretino/Lavall I. Her gav sejren 98.000 sek i førstepræmie. Følg med i alle resultater i Göteborg på stævnets hjemmeside via linket til høre.