Danske ryttere godt fra start i Strzegom

11-10-2019 18:40

Camilla Tiefensee Schrøder

Flere af landets dygtigste militaryryttere er draget til Polen for at deltage i det internationale militarystævne Strzegom October Festival, og de er kommet godt fra start i både de to- tre- og firestjernede klasser

Copyright Ridehesten.com
Helena Graungaard ligger og Cocaine de la Baille Rouge e. Cardento/Alcanar ligger på en foreløbig tiendeplads efter dressuren i den korte trestjernede. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter den første dag på dressurbanen i Strzegom er flere af de danske militaryryttere kommet godt i gang ved det internationale stævne i Polen.

Landsholdsrytteren Mia Hastrup ligger på en foreløbig niendeplads i CCI4*-L med sin EM-hest Constantin M e. Concetto/Gardeulan II. Hun rider på terrænbanen i morgen med 33,80 strafpoint.

I CCI3*-S, som har hele 70 starter, har Vivian Mary Ryslinge indtaget syvendepladsen med 30,20 strafpoint på sin egenopdrættede Diva de Vision e. Irish Vision XX/Miner's Lamp XX, mens Helena Graungaard ligger på tiendepladsen med 30,80 strafpoint på Cocaine de la Baille Rouge e. Cardento/Alcanar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

CCI3*-L har Simone Vinther på en foreløbig 11.-plads med 35,10 strafpoint på DV-hoppen Stenvænge Polise e. Barracat XX/Stenvænge Poula (opdr. Helga Sødergren).

Emilie Kærsgaard, som i år vandt guld ved DM for junior- og ungryttere, har allerede været igennem både dressuren og terrænridningen i CCI2*-L, hvor hun er til start med Harløsegaards Rosana e. Rubin-Royal/Temple Wind XX (opdr. Per og Birgitte Antoft). Hun ligger med 34,90 strafpoint på en foreløbig 11.-plads ud af over 50 ryttere, inden klassen endeligt afgøres på springbanen.

Se resultatlisterne

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner