Danske topplaceringer på springbanerne

09-04-2022 19:03

Mens at mange af dressur entusiasternes øjne er rettet mod World Cup-finalen i Leipzig, så fortsætter de danske springryttere med at levere det ene gode resultat efter det andet ved dagens internationale stævner

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker på Zarco Di Arezzo Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

De danske springryttere er i denne uge til internationale stævner flere steder i Europa og det er efterhånden blev til adskillige danske sejre og placeringer rundt omkring.

En af dem som har haft en særdeles succesfuld uge er Rikke Belinda Barker, som ved Mediterranean Equestrian Tour i Spanien har haft redet flere placeringer hjem i denne uge. I dagens 145 cm (LR) blev det til endnu en topplacering, da Rikke red en andenplads hjem på Zarco Di Arezzo Z e. Zandor Z/Coriano Z

Resultater fra stævnet.

Det danske flag er blevet hejst flere gange i hollandske Kronenberg og i dag var ingen undtagelse. Stutteri Ask-rytteren Karen Møller Rohde sejrede nemlig i 135 cm Grand Prix på avlshingsten Cassado Ask e. Casall/San Patrignano Corrado (opdr. Jens Peter Schmidt Mailund). 

Hun blev tæt forfulgt af Robin Grauff-Jacobsen på Grace 472 e. Casall/Levisto som blev nummer to i samme klasse, mens at Jack Ray Nielsen på Raypawers By The Way e. Baloubet du Rouet/Calandro blev nummer fem.

Det blev også til en placering som nummer fem for Søren Møller Rohde på Action Man Ask Z e. Action-Breaker/Calvados Z i en 145 cm-klasse.

Slutteligt blev Renee Ulvsbjerg på Celeste Balslev e. Conthargos/Con Air 7 (opdr. Fuglesangsgård) her til aften nummer tre i 145 cm. Grand Prix. 

Resultater fra stævnet.

Andreas Schou er som den eneste danske springrytter draget til St. Tropez i Frankrig. Med 9-årige I Know e. Arezzo VDL/ Hors La Loi II er han i gang med at forberede sig til det danske mesterskab om under en måned og i dagens 1.45 cm (LR) lykkedes det ekvipagen at blive nummer fire

Resultater fra stævnet.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing