Danskere placeret hos Sentower Park i Belgien

07-07-2020 16:22

Annika Knudsen Lorentsen

Her først på ugen deltager et par danske ryttere ved internationalt stævne på Sentower Park i Belgien, og det er allerede blevet til flere flotte placeringer

Copyright Ridehesten.com
Julie Karoline Terp og Five Star General EW. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Pernille Tribler, Eva Kramer og Julie Karoline Terp er til start i Belgiske Opglabbeek på det store rideanlæg Sentower Park. Ved stævnet afvikles der både unghesteklasser og almindelige CSI1* klasser, og de danske ekvipager har allerede fået flere placeringer. 

I går blev det til en syvendeplads for Eva Kramer og Cajal e. Cellestial/Cavallo TH (opdr. Peter Koester) i en 115 cm klasse, mens Pernille Tribler red den 5-årige Zucchero e. Zirocco Blue/Querlybet Hero (opdr. Aino Moos Horses) ind på en 6. plads i 5-års klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

16-årige Julie Karoline Terp har den 8-årige Five Star General EW e. Favorit Ask/Clearway (Stutteri Edelweiss v/ Frank E. H. Petersen) med, og denne ekvipage er godt ridende. I går red de nemlig fejlfrit i deres første start ved stævnet, og det samme gjorde de i dag i 125 cm, ligesom det i dag blev til en placering som nr. 11.

Pernille Tribler blev i dag placeret som nr. 7 med P Diddy e. Party Dance/Jackson (opdr. Aino Moos Horses) i 5-års klassen, mens Eva Kramer endte som nr. 9 med Galaxy Ask e. Gipsy d'Ask/Baloubet du Rouet (opdr. Stutteri Ask).

Se resultater fra stævnet her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen