Danskerne i springform i Rotterdam

21-08-2019 11:06

Her til morgen har der været afviklet en springklasse for reserver og for de ryttere, som har en ekstra hest med til EM i Rotterdam, og to danskere var fejlfrie, Nikolaj blev placeret

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hein Ruus.

Springrytterne har indtaget stadion ved EM i Rotterdam, og dagen i dag startede med en 145 cm klasse i to faser for reserveryttere samt for de ekstra heste, der er med som reserve for holdhestene. Nu er konkurrencerne igang, og det kan ikke skiftes ud på holdene, men der er flere internationale springklasser for de ryttere og heste de kommende dage. 

I dagens klasse var både Nikolaj Hein Ruus og Thomas Sandgaard fejlfri i begge faser. Nikolaj og 10-årige Crusador Z e. Chacco-Blue sluttede på femtepladsen, mens Thomas og Amarone sluttede lige udenfor placeringsrækken. Klassen fik en populær hjemmesejr til Bart Bles og Expert, mens familien Gulliksen fra Norge igen blander sig i topstriden med Johan-Sebastian Gulliksen på andenpladsen og far-Geir på fjerdepladsen, mens datter Victoria nappede den sidste placering. 

Se resultatet HER

Copyright Ridehesten.com
Thomas Sandgaard.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen